Daisypath - Anniversary

Tuesday, May 31, 2016

Both Mami & Anak Lelenggau ke Pak Polisi

8.05.2016 - 31.5.2016
Genab 24  hari berjauhan enggau sulu ati 
Pak Polisi di Pulapol KL
Mami & Aaron di Kelantan

4 Taun udah jadi 
Taja udu berkeramak
Nadai meh kala jauh

Paling lama jauh 1 hari..
24 hari asai ke 24 taun wai...
Asai ke bercintan cintun baru 
laban bela lelenggau

Kasih tudah anak ngiga apai belama
Sabar anak....

Udah besai anang nyadi Polis auk..
Enda Betah Mami


Be strong anak...



Wednesday, May 25, 2016

Selamat Berkhidmat Untuk Negara Sayang!

Lama neh udah enda nyenguk Blog aku tok
Bula kitai madah nadai masa
Masa bisi belama
Idea mayuh
Tapi penyakit BURUK nya meh lama enda di abas.. di tebas

8/5/2016
Nganjung apai tuai masuk kadet Inspektor ba PULAPOL KL
Sinu asai ati kelebih agi ngenang anak
Laban anak nadai kala berserara enggau apai ia
apa-apa pun Alhamdullillah enggau rezeki diberi Allah
ngagai ruang bilik kami melaki bini..
lama wai ia nadai entu pengawa..
4 tahun. Genap umur anak 3 tahun 
apai tuai baru bulih pengawa
test


Nya sigi amai kitai indu diuji maya laki kitai nadai nama-nama
1-4 tahun kahwin sigi mayuh ke surut ari mansang
sabar..sabar..sabar kitai ke indu
InsyaAllah...Allah S.W.T nya mayuh penyayau..mayuh penyinu
sigi bisi ungkup kitai
mina lubah tauka jampat..

Ka datai sebulan nadai apai tuai di tisi..
Lelenggau...tapi paling sinu
meda anak lelenggau ngiga apai ia..

Nuju apai tuai, Selamat Berjuang Untuk Keselamatan Negara
keep strong 
we always pray for you!

Diato ia ukai diempu kitai aja..tang dikongsi enggau Negara!
ewahhh hihi..
Tabik hormat ngagai bini-bini polis..
apai indai ke bisi anak nyadi polis
laban ia ukai nyamai baka ke dipeda enggau mata kasar
Semoga kita terus dalam Rahmat Allah S.W.T
InsyaAllah amin..



-mami Aaron-




Tuesday, June 23, 2015

2 in 1

Sebenarnya aku isteri dia...

ewahhhhh..hihihi...

Berkaitan enggau topik kali tok, sebenarnya aku migai 2 iti penggawa batang kerja

1. pengurus Pusat Internet 1 Malaysia
2. Bisnes Online nyual produk kecantikan

murah...murah heee

ulih cek fb aku ianya Kosmetik Murah Dsyifa Bachok

Kerja ba Pusat Internet hanya kulian dan kontrak sahajaaa..nak taknak mesti ngiga alternatif lain kena menyara kehidupan akan datang.. Plus anak makin besai and apai tuai bedau bulih kerja menyana..agi bekuli enggau apai indai ia empu..Kerja masang kanopi enggau pelamin.

Kerja nya pan bermusim..kati lebuh nadai???nadai meh y..enti bisi ukai nya mayuh tulih tudah tuai..sooo...as a wife..a mother to handsome boy Muhammad Aaron Danish.. Nak tak hendak usaha kena berlipat kali ganda..dat y nyo terlibat enggau bisnes online.

Penat sigi penat..ukai bisi ari amat..siang maya kerja sigi berapat inat pama nadai report digaga..Monthly KPI achieved target sigi mayuh terluang ke bisnes online..Pulai ke rumah petang ari kiruh enggau anak, berapi (duduk enggau entua, kerajinan mesti tinggi gik ari diau kediri auk) 

 Nya kebuah aku ka madah agai diri aku empu..


Tuesday, March 31, 2015

Cerita pasal GST

1 April 2015

GST bermula..

mayuh macam cerita mengenai GST...tapi kemayuh agik cerita harga barang niki laban GST..Tapi aku salute enggau company Al-Ikhsan..Satu-satunya setakat tok ke betul2 faham enggau sistem GST..

Yaa amat munyi ko statement sida..Sebedau GST kitai bisi Gov Tax 6% tapi start 1 April 2015 Gov Tax nya ditukar ngagai GST 6%...Means still the same tax dikenakan atas sida neh???

Nyadi tiada peningkatan harga ko sida..laban cukai dikenakan tetap sama.
Tok statement company nya.


Nama kebuah peniaga lain gago2 ka niki ke harga ko aku??

Sapa nitih Facebook tauka Instagram aku nemu aku bisi nyual barang kosmetik.....baka barang kosmetik  dikenakan cukai 10% 

Nyadi start GST barang-barang kosmetik dikenakan 6% aja...Sepatutnya nurun harga enda pia??Tapi mayuh supplier niki ke harga..

Ngagai bala pembaca..pikir2 n boikot meh seller ke nyual mal ari harga sebelum..Anang kena tipu.. 

BOIKOT HARGA MAHAL!!!

JADI PENGGUNA/PEMBELI YANG BIJAK

Wednesday, March 25, 2015

post pertama tahun 2015

Haiiii...

post pertama tahun 2015..sekumbang udah bisi instagram..bisi facebook nyo jarang diupdate dalam blog. Nambah mega buruk amai ka naip. Nadai idea meh kenu. Padahal mayuh mai merapu dalam facebook neh..hahaha :)

Bahhh...mun berminat ulih ngabas aku ba Facebook & Instagram aku aukk..nie nemu rindu ati ka berpeda ke pangan diri ko kitaiiii..Klik link dibawah ko kitai



Tapi Instagram aku endur aku berjual barang...bahhh aram shopping sapa ke berminat hihihi

nya aja..ila bertemu baru..
sayonara :)

Saturday, December 20, 2014

lelenggau ke menua

HALLLOOOO.....

Lama udah ditinggal blog tok sekumbang 2 kumbang  udah belaki...udah bisi anak..udah nyadi indai orang..udah bisi facebook..udah bisi hp android..Dilengka enda lama...tapi ukai habis madu sepah dibuang...abis madu beli bahuuuu kuikuikuikui...

Ka masuk 3 tahun diau dimenua apai tuai aku di Kelantan. Last kami menyanak pulai ke Sarawak bulan 4 Tahun tok. Planning ka pulai bulan 12 tok tang penangggur keja. Ujung taun sigi mayuh utai ka diaudit..ka finalized report. Ngarap Tahun 2015 bisi peluang pulai ke menua.

Lelenggau wai ka makai daun empasa gosok..daun kemiding..akai..akai..akai...sedaapppp amai utai nya..

peda dalam google aja meh

uh..uh..uh.....terliur y...


ka pulaiiii :'((

Tuesday, August 26, 2014

TIPS NAKAL MENGHADAPI PEPERIKSAAN ONLINE SPA

haaaaa...artikel tok di 'copypaste' aku aja auk...
kebetulan apai tuai aku bisi peperiksaan online penguasa kastam 6/9 tok...
so diambi ari blog prof hariz credit to him...
aluuu di tulis tips nakal nehhh hahhaha...


1.  Komputer, Laptop
Perkara yang asas untuk anda menghadapi exam online adalah Komputer, Laptop. Tiada benda ni memang anda tak boleh menduduki exam online. Jadi cadangan saya pastikan komputer/laptop anda dapat berfungsi dengan baik. Bagi yang tiada boleh pergi cybercafe. InshaAllah buat pilihan yang bijak dan tepat.
2. Sambungan Internet
Nama pun exam online iaitu peperiksaan di atas talian. Tanpa sambungan internet anda memang tak boleh ambil exam online ni. Cadangan saya pastikan sambungan internet anda 1Mbps ke atas. Kalau nak ke cybercafe cari yang internetnya laju. Kalau ada Unifi lagi bagus. Guna Wifi? Boleh tetapi bukan di McD. hihi
3. Browser
Ini part yang paling penting. Pemilihan Browser (Pelayar) amat penting. Apa yang dicadangkan oleh SPA guna Internet Explorer versi 8.0 dan keatas. Selain itu Mozilla Firefox juga dicadangkan.
4. Supporter
Anda perlukan ‘supporter’ di belakang anda. Satu kelebihan untuk anda. Kalau boleh dicadangkan, mungkin pasangan anda, rakan mahupun adik beradik anda! Mana tidaknya, anda boleh ambil exam di tempat anda secara online dan TIADA PENGAWAS menjaga anda.
5. Sediakan Buku Rujukan
Anda buat pilihan yang bijak sekiranya anda memiliki  pakej rujukan peperiksaan online penolong penguasa kastam W27. Bawalah Ebook tersebut di dalam smartphone, tablet atau laptop anda. Semasa dalam exam online nanti anda cuma CTRL + F untuk mencari keywords soalan di dalam exam.
6. Hadir lebih awal
Calon dikehendaki mendaftar masuk  10 minit sebelum peperiksaan bermula di peperiksaan online kastam w27. Cadangan saya masuklah lebih awal dalam 20 minit sebelum peperiksaan mula.
7. Rujuk Manual dan Panduan Yang Betul
inshaAllah boleh rujuk panduan exam online kastam w27 sekarang. Anda perlu tahu manual dan panduan yang dikeluarkan oleh SPA !
8. Sediakan Kalkulator
Siapkan kalkulator di sebelah anda dan jika ada kawan/saudara yang boleh bantu anda bersama, ajak mereka untuk berada di sebelah anda ketika sesi peperiksaan
9. Jangan Buang Masa
Sila baca arahan dan soalan dengan teliti sebelum menjawab. Jangan buang masa anda kerana masa itu emas.

10. Jawab dengan Tenang
InshaAllah Berusahalah dengan bersungguh-­?sungguh dan penuh harap kepada Allah. Semoga kejayaan milik kita semua. Allahumma Ameen Ya Allah.

Jadi adakah anda sudah bersedia???????????