Daisypath - Anniversary

Tuesday, June 23, 2015

2 in 1

Sebenarnya aku isteri dia...

ewahhhhh..hihihi...

Berkaitan enggau topik kali tok, sebenarnya aku migai 2 iti penggawa batang kerja

1. pengurus Pusat Internet 1 Malaysia
2. Bisnes Online nyual produk kecantikan

murah...murah heee

ulih cek fb aku ianya Kosmetik Murah Dsyifa Bachok

Kerja ba Pusat Internet hanya kulian dan kontrak sahajaaa..nak taknak mesti ngiga alternatif lain kena menyara kehidupan akan datang.. Plus anak makin besai and apai tuai bedau bulih kerja menyana..agi bekuli enggau apai indai ia empu..Kerja masang kanopi enggau pelamin.

Kerja nya pan bermusim..kati lebuh nadai???nadai meh y..enti bisi ukai nya mayuh tulih tudah tuai..sooo...as a wife..a mother to handsome boy Muhammad Aaron Danish.. Nak tak hendak usaha kena berlipat kali ganda..dat y nyo terlibat enggau bisnes online.

Penat sigi penat..ukai bisi ari amat..siang maya kerja sigi berapat inat pama nadai report digaga..Monthly KPI achieved target sigi mayuh terluang ke bisnes online..Pulai ke rumah petang ari kiruh enggau anak, berapi (duduk enggau entua, kerajinan mesti tinggi gik ari diau kediri auk) 

 Nya kebuah aku ka madah agai diri aku empu..


Tuesday, March 31, 2015

Cerita pasal GST

1 April 2015

GST bermula..

mayuh macam cerita mengenai GST...tapi kemayuh agik cerita harga barang niki laban GST..Tapi aku salute enggau company Al-Ikhsan..Satu-satunya setakat tok ke betul2 faham enggau sistem GST..

Yaa amat munyi ko statement sida..Sebedau GST kitai bisi Gov Tax 6% tapi start 1 April 2015 Gov Tax nya ditukar ngagai GST 6%...Means still the same tax dikenakan atas sida neh???

Nyadi tiada peningkatan harga ko sida..laban cukai dikenakan tetap sama.
Tok statement company nya.


Nama kebuah peniaga lain gago2 ka niki ke harga ko aku??

Sapa nitih Facebook tauka Instagram aku nemu aku bisi nyual barang kosmetik.....baka barang kosmetik  dikenakan cukai 10% 

Nyadi start GST barang-barang kosmetik dikenakan 6% aja...Sepatutnya nurun harga enda pia??Tapi mayuh supplier niki ke harga..

Ngagai bala pembaca..pikir2 n boikot meh seller ke nyual mal ari harga sebelum..Anang kena tipu.. 

BOIKOT HARGA MAHAL!!!

JADI PENGGUNA/PEMBELI YANG BIJAK

Wednesday, March 25, 2015

post pertama tahun 2015

Haiiii...

post pertama tahun 2015..sekumbang udah bisi instagram..bisi facebook nyo jarang diupdate dalam blog. Nambah mega buruk amai ka naip. Nadai idea meh kenu. Padahal mayuh mai merapu dalam facebook neh..hahaha :)

Bahhh...mun berminat ulih ngabas aku ba Facebook & Instagram aku aukk..nie nemu rindu ati ka berpeda ke pangan diri ko kitaiiii..Klik link dibawah ko kitai



Tapi Instagram aku endur aku berjual barang...bahhh aram shopping sapa ke berminat hihihi

nya aja..ila bertemu baru..
sayonara :)

Saturday, December 20, 2014

lelenggau ke menua

HALLLOOOO.....

Lama udah ditinggal blog tok sekumbang 2 kumbang  udah belaki...udah bisi anak..udah nyadi indai orang..udah bisi facebook..udah bisi hp android..Dilengka enda lama...tapi ukai habis madu sepah dibuang...abis madu beli bahuuuu kuikuikuikui...

Ka masuk 3 tahun diau dimenua apai tuai aku di Kelantan. Last kami menyanak pulai ke Sarawak bulan 4 Tahun tok. Planning ka pulai bulan 12 tok tang penangggur keja. Ujung taun sigi mayuh utai ka diaudit..ka finalized report. Ngarap Tahun 2015 bisi peluang pulai ke menua.

Lelenggau wai ka makai daun empasa gosok..daun kemiding..akai..akai..akai...sedaapppp amai utai nya..

peda dalam google aja meh

uh..uh..uh.....terliur y...


ka pulaiiii :'((

Tuesday, August 26, 2014

TIPS NAKAL MENGHADAPI PEPERIKSAAN ONLINE SPA

haaaaa...artikel tok di 'copypaste' aku aja auk...
kebetulan apai tuai aku bisi peperiksaan online penguasa kastam 6/9 tok...
so diambi ari blog prof hariz credit to him...
aluuu di tulis tips nakal nehhh hahhaha...


1.  Komputer, Laptop
Perkara yang asas untuk anda menghadapi exam online adalah Komputer, Laptop. Tiada benda ni memang anda tak boleh menduduki exam online. Jadi cadangan saya pastikan komputer/laptop anda dapat berfungsi dengan baik. Bagi yang tiada boleh pergi cybercafe. InshaAllah buat pilihan yang bijak dan tepat.
2. Sambungan Internet
Nama pun exam online iaitu peperiksaan di atas talian. Tanpa sambungan internet anda memang tak boleh ambil exam online ni. Cadangan saya pastikan sambungan internet anda 1Mbps ke atas. Kalau nak ke cybercafe cari yang internetnya laju. Kalau ada Unifi lagi bagus. Guna Wifi? Boleh tetapi bukan di McD. hihi
3. Browser
Ini part yang paling penting. Pemilihan Browser (Pelayar) amat penting. Apa yang dicadangkan oleh SPA guna Internet Explorer versi 8.0 dan keatas. Selain itu Mozilla Firefox juga dicadangkan.
4. Supporter
Anda perlukan ‘supporter’ di belakang anda. Satu kelebihan untuk anda. Kalau boleh dicadangkan, mungkin pasangan anda, rakan mahupun adik beradik anda! Mana tidaknya, anda boleh ambil exam di tempat anda secara online dan TIADA PENGAWAS menjaga anda.
5. Sediakan Buku Rujukan
Anda buat pilihan yang bijak sekiranya anda memiliki  pakej rujukan peperiksaan online penolong penguasa kastam W27. Bawalah Ebook tersebut di dalam smartphone, tablet atau laptop anda. Semasa dalam exam online nanti anda cuma CTRL + F untuk mencari keywords soalan di dalam exam.
6. Hadir lebih awal
Calon dikehendaki mendaftar masuk  10 minit sebelum peperiksaan bermula di peperiksaan online kastam w27. Cadangan saya masuklah lebih awal dalam 20 minit sebelum peperiksaan mula.
7. Rujuk Manual dan Panduan Yang Betul
inshaAllah boleh rujuk panduan exam online kastam w27 sekarang. Anda perlu tahu manual dan panduan yang dikeluarkan oleh SPA !
8. Sediakan Kalkulator
Siapkan kalkulator di sebelah anda dan jika ada kawan/saudara yang boleh bantu anda bersama, ajak mereka untuk berada di sebelah anda ketika sesi peperiksaan
9. Jangan Buang Masa
Sila baca arahan dan soalan dengan teliti sebelum menjawab. Jangan buang masa anda kerana masa itu emas.

10. Jawab dengan Tenang
InshaAllah Berusahalah dengan bersungguh-­?sungguh dan penuh harap kepada Allah. Semoga kejayaan milik kita semua. Allahumma Ameen Ya Allah.

Jadi adakah anda sudah bersedia???????????


testimoni perla coffee+perla dust

sekumbang 2 kumbang tok aku bisi produk kesayangan diri empu ko kitai...
nyadi serta ngasi amai ba aku..ka nemu produk nama??tok ia
produk ari irish resources kak yus nya..mmg sgt cantik n putih gebu owner tok..
tapi sida sebilik sigi gak bajik2 hahahha...

pengasas ia tok orang kelantan nyadi nda takut la nyambi produk nya ori ke nda..direct lalu agai kedai sida hihihi..kompem ori.


tok la kak yus..cantik kan?

aku ngambi perla coffee + perla dust...mula2 ngambi sigi saja2,..ngicha ke putih mimit kenu..laban kelia maya zaman sekula sigi chelum keretum laban balat amai bersukan.mali ninga bisi bertanding alu ka ngau..kaki sukan hihi

sampai dikangau orang indu jawa..nyaaaa lapaaaa...indu jawa okehh..penchelum ia..sampai ke beranak kulit aku bertambah kusam..mesti take action kitai ke indu..nda patut ka ngelanyai ke diri empu..nda pia??
u have a choice and take action!!never take for granted ko orang putih..

ka meda hasil ia??
bisi perubahan???
Hasil ari Perla coffee+Perla Dust selama 3 bulan
perla coklat kurengggg aku..kurenggg makai coklat !

gaga amai ati y..mua pan berseri ko kitaiiiiiii...sampai diato enti org ke pertama kali bertemu ninga rita udah bisi anak siko bendar sida merening..nda percaya koh!!!aishehhhh...kembang mimit asai anak ati..hahaha..

enti kitak berminat ngau produk sida ia..ulih contact aku..gerenti original! :)


perla Coffee RM50
Perla Coklat RM55
Perla Dust RM50

Hot combo
Perla coffee+Perla Dust RM95
Perla coklat+Perla Dust RM100

sekali postage!
ulih contact no aku 0139169362





Saturday, August 16, 2014

D'syifa Beauty House

D'syifa Beauty House 
projek jualan barangan komestik ari aku...mula2 start tahun 2012. maya nya nadai entu  mayuh orang berkecimpung ngau perniagaan online. Lately br ia...tiap ari aku meda org bejual online. Sampai bisi bala kawan-kawan nanya nama kebuah murah amai ba nuan?

ka nemu rahsia ia??hahha baka bisi orang ka nemu gak neh...laban maya aku start bisnes online suba aku mayuh nerima kol ari pengedar ngasuh nyadi agen nyual produk sida.That it! suba ka masuk D'herbs nya nadai bebayar diato dinga aku ka nyadi agen aja kena mayar RM350. ayoyoyo..penangan jualan online!

Bagi bala student tauka surirumah ke bisi masa online ulih nguji bejual online untuk nambah income kita..ari suka-suka nyo nyadi minat sampai la aku bisi kerjaya diri empu diato tiap kali log in fb mesti ka update pasal produk..yang penting berniaga ngau jujur..anang makai duit orang!enda behekat munyi jako kami orang dijih.

sapa minat ka skodeng2 harga barangan kecantikan ulih meda ba fb aku fbMurah Giler D'syifa BeautyHouse
mesti @.@ hihi

ok nya aja ari aku...bertemu baru ila auk! kada bisi orang macha muahahahhaha

ps: nie geng blog aku suba?ag aktif kitak?pilooo